Categorii
Adult69

OAU Post UTME Intrebari si raspunsuri anterioare, 2020

Post UTME in Nigeria garanteaza cand majoritatea absolventilor de gimnaziu din Nigeria vor incepe calatoria catre cariera lor. Pentru a primi admiterea in OAU, trebuie sa gasiti o modalitate de a o trece cu orice pret, iar cheia este pregatirea. Pentru a parcurge acest obstacol fara a fi doborat, obtineti intrebarile si raspunsurile anterioare OAU Post UTME cat mai curand posibil.

Universitatea Obafemi Awolowo, la fel ca majoritatea universitatilor federale din Nigeria, ofera admitere studentilor in merit. Chiar nu aveti nevoie de nicio conexiune pentru a primi admiterea in OAU cand atingeti marcajul de reducere.

Dar realizarea marcajului taiat este la fel de dificila ca taierea unui copac cu o lama de ras daca nu practicati cu intrebarea anterioara corecta OAU Post UTME. Pentru a obtine rapid copia dvs., urmati instructiunile de mai jos:

Plateste suma de o mie de Naira in acest detaliu bancar pentru a obtine imediat o copie a intrebarilor si raspunsurilor anterioare OAU Post-UTME.

Numele contului: Silicon Africa Tech

Numar de cont limitat : 0546392167

Numele bancii: GT

DETALII DE CONTACT BANCAR : 07012040283

EMAIL: [email protected]

Este cu adevarat important sa cititi acest articol pana la sfarsit pentru a obtine alte informatii vitale.

Ei bine, obtinerea intrebarilor si raspunsurilor din trecut este esentiala, dar obtinerea de informatii vitale despre alti factori relevanti este mai importanta. Deci, daca cititi cu atentie acest articol pana la sfarsit, veti primi informatii vitale despre urmatoarele:

  • OAU Marcaj dezactivat
  • OAU Post UTME
  • Portalul OAU
  • OAU Post UTME Marcaj taiat
  • Portalul OAU post-UTME
  • OAU POST utme intrebari anterioare pdf
  • Obafemi Awolowo University Post Utme intrebari si raspunsuri descarcare gratuita.

Care este natura OAU Post UTME?

Practic, succesul la orice examen incepe cu intelegerea modului de inregistrare pentru examen, cand se inregistreaza; scopurile si obiectivele intrebarilor; cum sa te pregatesti cel mai bine si raspunsuri plauzibile pentru fiecare.

In timp ce primiti intrebarile din trecut pentru a va ajuta sa intelegeti varietatea si tipurile de intrebari pe care sa le asteptati, acesta este un ghid despre ce sa va asteptati si ce trebuie sa faceti la fiecare punct odata ce declarati interesul de a studia la OAU.

  • Odata ce portalul OME Post UTME (admissions.oauife.edu.ng) este deschis, conectati-va pentru a accesa si completa formularul de cerere online post Utme de la Universitatea Obafemi Awolowo.
  • Pentru a completa cererea, trebuie sa incarcati toate documentele relevante si sa platiti suma de doua mii Naira.
  • Dupa ce cererea este reusita, imprimati fisa de inregistrare.
  • Ajunsi la locul tau treizeci de minute sau chiar cu o ora mai devreme decat ora programata. Aduceti fisa de inregistrare, fisa de inregistrare UTME / notificarea rezultatului si un stilou pentru a semna fisa de prezenta.
  • OAU post Utme nu este un test bazat pe hartie. Va trebui sa fii conversant cu computerul pentru a avea sansa. Este un test bazat pe computer, astfel ca toate intrebarile vor primi raspuns online.
  • Veti scrie aceleasi subiecte pe care le-ati scris in UTME 2020. De exemplu, daca in calitate de student in drept, ati scris engleza, literatura, CRS si guvern in JAMB. Veti scrie acelasi lucru in OAU Post UTME.
  • Vei raspunde la un numar de 100 de intrebari in aproximativ o ora cincisprezece minute. Daca trebuie sa terminati, alocati mai putin de 40 de secunde pentru fiecare intrebare.
  • Pentru a verifica rezultatul OAU Post UTME 2020, conectati-va la portalul de rezultate OAU post utme (http://eportal.oauife.edu.ng/postume0.php.) Si urmati instructiunile.

De ce ar trebui sa obtineti documentele de intrebari anterioare OAU

Obafemi Awolowo University Ile Ife este o universitate extrem de competitiva. Aproximativ, peste 15.000 de candidati trimit candidaturi in fiecare an. Statisticile arata ca doar aproximativ 6000 de studenti castiga admiterea.

Ei bine, ca universitate de prestigiu, iau doar studenti care se descurca excelent atat in ​​UTME, cat si in post UTME.

De-a lungul anilor, 90% dintre studentii care au primit admiterea in OAU au practicat cu intrebarile anterioare ale Jambului de la Universitatea Obafemi Awolowo. Deci, trebuie sa ramaneti in varful jocului.

Studiile arata ca un procent mai mare de candidati de succes la orice examen nu a studiat doar. Au studiat cu materialele potrivite. Acest material potrivit este acum aici privindu-va. Profita de aceasta sansa si primeste o admitere in OAU acum.

Am adunat intrebari si raspunsuri anterioare care dateaza inca din anul 2010 si am descoperit ca majoritatea intrebarilor sunt repetate. De fapt, ar trebui sa obtineti aceste pachete de studiu pentru intrebari si raspunsuri anterioare, deoarece modelele de intrebari sunt aceleasi din an.

Acest OAU Post UTME Intrebari si raspunsuri anterioare va vor obisnui cu aceste modele. Ea explica intentia si ofera o explicatie exacta si vie.

Asadar, pentru a va clarifica in continuare de ce aveti nevoie de acest pachet de studiu, o achizitie de doar unul va va oferi acces la echipa noastra de experti si o monitorizare constanta. Nu numai ca veti fi in contact cu colegii dvs., impartasind idei si abordand problemele impreuna; echipa noastra de experti va va oferi o ureche ascultatoare la intrebari care tin de asigurarea admiterii dvs.

Puteti obtine informatii despre cum puteti obtine ajutor financiar ca student si chiar puteti studia optiunile disponibile in strainatate.

Cum sa obtineti OAU POST UTME Intrebari si raspunsuri anterioare

Intrebarea trecuta OAU Post UTME a costat N1.000 pentru combinatia de subiecte si pentru a obtine, urmati pasii de mai jos:

PASUL 1: Selectati combinatia de subiecte

Veti scrie aceeasi combinatie de subiect pe care ati scris-o in UTME pentru OAU Post-UTME. Astfel, am compilat combinatia de subiecte pe care ai scris-o in UTME pe baza cursului pe care l-ai solicitat in OAU.

Prin urmare, tot ce trebuie sa faceti este sa specificati cursul pe care l-ati solicitat in descrierea platii.

PASUL 2: Selectati metoda dvs. de plata

Exista trei metode de achizitionare a intrebarilor si raspunsurilor noastre originale OAU Post UTME. Sunt:

  1. Card de debit
  2. Transfer bancar
  3. Depozit bancar direct

Pentru oricare dintre metodele de plata de mai sus, veti plati in detaliile contului de mai jos:

Nume cont: Silicon Africa Tech

Numar cont limitat : 0546392167

Nume bancar: GT BANK

PASUL 3: Confirmare a platii

Daca alegeti optiunea Card de debit, veti introduce detaliile cardului si adresa de e-mail. La plata, veti primi un e-mail al intrebarii anterioare pe care ati selectat-o ​​in primul pas.

Daca alegeti Transfer bancar, introduceti descrierea platii:

„Tipul de OAU Post UTME Intrebare anterioara pe care o cumparati.” de exemplu

„OAU Medicina si Chirurgie Intrebare trecuta.” Apoi contactati numarul de mai jos sau adresa de e-mail cu dovezi de plata si veti primi instantaneu Intrebarea dvs. trecuta.

Daca alegeti depozitul Direct Bank, efectuati plata la detaliile contului de mai sus, apoi trimiteti urmatoarele informatii la numarul de telefon sau e-mail de mai jos:

  1. Numele depozitarilor
  2. Numarul de casa
  3. Suma platita

DETALII DE CONTACT: 07012040283

EMAIL: [email protected]

Care este marcajul de eliminare OME Post UTME?

In general, 180 este marcajul de franare pentru universitatile nigeriene. Cu toate acestea, diferite departamente primesc doar cereri de la studenti care au un anumit numar si mai mare.

Pentru a sti daca veti face lista de merite OAU chiar inainte de expirarea listei, aflati despre limita de taiere pentru departamentul dvs. Comparand acest lucru cu scorul dvs. Post UTME, va veti oferi o idee clara despre care din lista de admitere OAU sa asteptati.

Iata, asadar, marcajele curente pentru OAU, pe baza departamentelor sale.

Facultatea de Administrare

Management si contabilitate253.0 Relatii internationale233.0 Studii guvernamentale locale210.0

Facultatea de Drept

  • Legea – 291.5

Colegiul de Stiinte ale Sanatatii

Medicina275.0Dentistica260.0Reabilitare medicala248.0Nuring249.5

Facultatea de Tehnologie

Inginerie Agricola200 Inginerie Chimica250Inginerie Calculatoare250 Economie Calculatoare217Matematica Calculatoare250Electrica / Electroelectrica252Inginerie Alimentara200 Alimentatie Sci. & Tehnologie200 Stiinta materiala si Eng200 Inginerie mecanica248

Facultatea de Farmacie

  • Farmacie – 252

Facultatea de Arte

Drama269.5 Engleza270.5Literatura in engleza253.0French259.0German249.5 Portugheza226.0History and His./Inter. Rel.252Lingistica258.5Yoruba200Music236Filozofia260 Studii religioase239

Facultatea de Educatie

Educatie / English275Education / Yoruba200Education / Fine Arts200Education / Music200Education / CRS200Education / French220Education / History200Education / Economics240Education / Geography200Education / politic Science243Education / Studies208Education Social / Limba Arts210Education / Orientare & Counselling212Physical & Sanatate Education200Education / Biology211Education / Chemistry212Education / Physics215Education / Maths / integrat Science200

Facultatea de Agricultura

Nota de reducere pentru toate cursurile din aceasta facultate este de 200. Cursurile de aici sunt Agricultura Economica; Stiinta animalelor; Extensie agricola si sociologie rurala; Nutritia pentru sanatatea familiei; si Productia si protectia culturilor

Facultate de Stiinte

Geofizica Aplicata200Bochimie200Botanica200Cimie200Fizica inginerie200Geologie236Chimie industriala200Matematica200Statistice200Microbiologie234Fizica200Zoologie200

Facultatea de Proiectare si Management de Mediu

Arhitectura229Building214Urban & Reg. Planificare208.5 Sondaj de calitate215.5Fine Arts200 Managementul statului218.5

Facultatea de Stiinte Sociale

Demografie & Soc. Statistici209Economie271.5Geografie216 ​​Stiinte politice268Psihologie244Sociologie si antropologie242.5

Esantion OAU Post UTME Intrebari si raspunsuri anterioare – Medicina si chirurgie

In intrebarile de mai jos, alegeti cuvantul sau expresia care completeaza cel mai bine decalajul.

1. Jubril a constatat ca hotii au intrat in casa sa in lipsa lui. S-a dus la politie sa raporteze …

(A) despartire

(B) rupere

(C) rupere

(D) rupere

ANS: C

2.

video cheat porno http://www.daddona.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/
filme porno 4k http://epsychometrics.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/filme-porno/amatori
filme porno cu tarani romani http://myconiancollection.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/filme-porno/anal
porno hot mom http://simmerdownresort.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/filme-porno/asiatice
porno cu lesbience http://www.customsbrokerage.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/filme-porno/beeg
got porno http://greenwichoptics.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/filme-porno/blonde
porno romanesc amatori http://ztarmobile.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/blonda-de-16-ani-este-linsa-in-pizda-de-tatal-ei
porno bww http://comprents.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/bruneta-minora-sta-in-genuchi-si-suge-pula-vecinullui-ei
download porno http://joanfacey.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/film-porno-cu-un-cuplu-de-amatori-filmati-cu-camera-ascunsa
porno cu lezbience http://nationalretireehealthaccess.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/blona-frumoasa-care-seamana-cu-bianca-dragusanu-este-supusa-la-perversiuni
porno pissing http://monify.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/studenta-face-show-la-web-si-se-masturbeaza-cu-un-vibrator
porno game http://mediaonenews.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/un-culpu-de-amatori-fac-sex-in-padure-o-fute-pe-la-spate-anal
taboo porno http://seebermuda.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/fututa-cu-degetele-de-sora-ei-mai-mica
tr altyazılı porno http://www.bernhardtfurniture.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/curva-bruneta-care-stie-ce-vrea
xxx porno pics http://neurocrine.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/fetita-naiva-violata-de-bunic
porno in natura http://beautyphone.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/ii-plac-senzatiile-tari-si-noi
porno xnnx http://swimmersblog.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/si-a-bagat-capul-in-pula-pana-la-gat
taxi porno http://sleepsox.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=adult69.ro/iti-arata-ca-are-o-pizda-unica
beeg porno http://www.benchwarmerbaseball.net/ads/adredir.asp?url=https://adult69.ro/pizda-in-calduri-pentru-o-pula-de-negru
porno mature wife http://www.denavanslyke.com/SearchPoint/redir.asp?reg_id=pTypes&sname=%2Fsearchpoint%2Fsearch.asp&lid=2&sponsor=INC&url=https://adult69.ro/vrea-ca-cineva-sa-o-mulga

Dupa ce acuzatul a fost gasit vinovat de instanta, avocatul sau … inainte de pronuntarea sentintei

(A) a cerut mila

(B) a facut o cerere de atenuare

(C) a facut ovatie

(D) a facut o cerere de contencios

ANS: B

3. Patru persoane acuzate de moneda … sunt detinute de agentii de securitate.

(A)

traficing (B) traversing

(C) trafic

(D) trafic

ANS: C

4. A disparut zilele in care … se bucura de patronaj.

(A) ar

(B) va

(C) obisnuit cu

(D) ar putea

ANS: C

In intrebarile de mai jos, alegeti raspunsul corect.

5. Desmond Tutu a fost distins cu Premiul Nobel pentru pace

(A) 1983

(B) 1987

(C) 2001

(D) 2000

(E) 1984

ANS: E

6. Victoria este capitala din

(A) Somalia

(B) Maroc

(C) Seychelles

(D) Burundi

(E) Lesoto

ANS: C

7. Directorul general al Institutului nigerian de studii juridice avansate este

(A) Prof. Dalhatu Musdapher

(B) Prof. Pat Utomi

(C) Prof. Epiphany Azinge

(D) Justitie Nikki Tobi

(E) Prof. (doamna) Bolanle Awe

ANS: C

8. Centrul de unitate este spre Abuja, asa cum este statul de ospitalitate

(A) Rauri

(B) Cross River

(C) Katsina

(D) Nassarawa

(E) Sokoto

ANS: E

9. Capitala Uruguayului este

(A) Bangkok

(B) Montevideo

(C) Berna

(D) Manila

(E) Uru

ANS: B

10. Coconul in care un vierme de pamant isi depune oul este produs in

(A) clitelul de prostomiu

(B) peristomiu

(C) chaeta

(D)

ANS: D

11. Fiicele primesc cromozomul X de la ei         

(A ) fratii tatalui

(B) mama

(C) ruda

(D)

ANS: A

12. La pestele osos se foloseste vezica de inot

(A) ajustarea greutatii pestelui la inot la diferite niveluri.

(B) extragerea oxigenului din apa care intra in gura pestelui.

(C) egalizarea presiunilor de fluid intre peste si apa din jur.

(D) absorbind mai multa apa atunci cand pestele urmeaza sa coboare la un nivel inferior

ANS: A

13. Teoria ca noile organe sau caracteristici se dezvolta in organisme atunci cand este nevoie de ele a fost postulata de

(A) Charles Darwin

(B) Wallace

(C) Lean Lamarck

(D) Gregor Mendel

ANS: C

14. Ribozomii se gasesc in toate celulele vii. Care este functia lor?

(A)          cellular respiration

(B)          synthesis of proteins

(C)          excretion of waste products

(D)          intracellular transport

 ANS: B

Does this article meet your immediate needs? If yes, leave us with a 5-star rating in the Review Box below. If no, leave us an opinion in the comment box to express your concern or ask a question and we will get back to you as soon as possible.