Categorii
Uncategorized

Noul program de ajutor Berlin Corona incepe luni

Senatul a lansat un alt program pentru a facilita revenirea la viata profesionala a lucratorilor independenti si a celor mai mici companii. www.pdxconstruction.com Incepand de luni, 17 mai, persoanele care desfasoara activitati independente pot depune initial o cerere online la Investitionsbank Berlin (IBB) ca parte a programului „Neustarthilfe Berlin”. diamondbackfence.com Tagesspiegel a aflat despre acest lucru de la Departamentul pentru Economie al Senatului. 100dollarsite.com

Banca proprie de dezvoltare a statului va accepta cereri pentru intreprinderile mici incepand de marti dupa Whitsun, 25 mai. mybesthotel-spain.esitesetup.net Programul de stat este asa-numitul program de salvare, adica un supliment la ajutorul de repornire existent al guvernului federal si ajutorul de legatura III. surviveandthrive.us Are un volum de 150 de milioane de euro. bents.yellowjacketstings.info In principiu, se aplica conditiile Federal Restart Aid. www.pembinapipeline.net

Eligibili pentru a aplica pot fi lucratorii independenti individuali din Berlin care au primit anterior ajutorul federal de repornire, subventia primita acolo este mai mica de 7. www.rhino.cc 500 EUR si care sunt lucratori independenti in ocupatia lor principala, care este impozitata doar in statul Berlin – , fara alti salariati. e43.bestfoundstuff.net

Se acorda o subventie care nu trebuie rambursata – spre deosebire de imprumuturi. www.lunachix.org Grantul serveste pentru a asigura traiul profesional antreprenorial al lucratorilor independenti in perioada ianuarie-iunie 2021. www.visioncoalitionmassachusetts.org Suma se bazeaza pe grantul primit in ajutorul federal pentru repornire si este plafonata la 7500 de euro. sctrendmagazine.com

In acest context, statul Berlin mareste subventia federala de 50% legata de vanzari cu pana la o subventie de stat suplimentara de 25%. www.gablerealestate.com In total, este subventionat pana la 75% din cifra de afaceri de referinta pe care se bazeaza guvernul federal pentru repornirea ajutorului. www.transformyourselfnow.biz

[Daca doriti sa aveti toate cele mai recente stiri live pe telefonul dvs. www.gregjohnsonrealestate.net



  • lefkada
  • alba iulia
  • derivate
  • red tube
  • the north face
  • toyota hilux
  • alpha bank
  • zero two
  • defense romania
  • vremea focsani
  • satu mare
  • we transfer
  • stiri botosani
  • onrc
  • rezultate tenis
  • ikea romania
  • cheile nerei
  • prosport
  • mai ige
  • calcul asigurari





mobil, va recomandam aplicatia noastra, pe care o puteti descarca aici pentru dispozitivele Apple si Android. www.fucknetworksolutions.biz ]

Conditie: Solicitantii trebuie sa mentina operatiunile comerciale pana la 30 iunie 2021. investscan.com „Numarul mare de persoane care desfasoara activitati independente si intreprinderi mici este ceea ce face economia Berlinului atat de speciala. ukplasticsurgery.com Cu Neustarthilfe Berlin, ii sprijinim financiar pentru a trece peste criza si le permitem un inceput mai bun din lungul blocaj ”, a declarat senatorul pentru afaceri economice, Ramona Pop (Verzii). fucla.com

„Neustarthilfe Berlin fur KMU” se adreseaza intreprinderilor mici

Programul „New Start Aid Berlin pentru IMM-uri”, care se va desfasura de la Rusalii, este un astfel de program. stevenhecht.net Se bazeaza pe programul Federal Bridging Aid III – trebuie respectate conditiile de finantare.

Prin urmare, sunt eligibile pentru a aplica pentru Neustarthilfe Berlin companiile mici din Berlin care au un sediu central sau un sediu al unei companii care sunt inregistrate la un birou fiscal din Berlin si care angajeaza pana la cinci persoane.

Valoarea subventiei pentru perioada de aprobare din ianuarie pana in iunie 2021 este o rata forfetara de 1. 000 de euro pe luna, adica un total de pana la 6. 000 de euro. IBB doreste sa ii informeze pe cei indreptatiti sa aplice prin e-mail. Trebuie doar sa completeze un formular scurt, se spune. Datele din aplicatiile anterioare sunt deja inregistrate.